kocinski, robiłem 2x w Mińsku Mazowieckim i byłem zadowolony, raz jak mi facet wjechał w zderzak i pęk ale to wymiana na nowy a raz jak mnie przytarli
Poszukuję dobrego zakładu poligraficznego / drukarni
Zwiń
X
-
Poszukuję dobrego zakładu poligraficznego / drukarni
jak w temacie. Poszukuję dobrej drukarni / zakładu poligraficznego, któremu można zlecić wykonanie płyt cd z nadrukiem w kolorze oraz kopert (właściwie nie wiem jak to nazwać) z kartonu o gramaturze 300 (myślę, że powinno wystarczyć). Chciałbym, aby koperta była wielkości połowy kartki formatu A4 (łamana na pół kartka wielkości A4) i w środku była możliwość podczepienia płyty cd/dvd. Oczywiście nadruk na kopercie byłby w kolorze.
Może ktoś ma jakiś wzór albo wie jak to nazwać, żeby było prościej?
Proszę o info na PW
P.S. Jeśli drukarnia się sprawdzi to możliwa jest długofalowa współpraca - sporo materiałów reklamowych i marketingowych możemy zamawiać m.in.: wizytówki, teczki ofertowe, katalogi, nalepki, stickery, gadżety reklamowe, kalendarze, itd.)...nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
-
-
a to co mnie interesuje nazywa się digipack
zatem poszukuję firmy, która zajmuje się produkcją digipack'ów (najlepiej A5), ale nie z tray'em, ale z cypkiem (tak to się chyba fachowo nazywa), ewentualnie eco-digipack'ów z kieszenią na płytę cd Wielkość zamówienia to nakład min. 500 szt. oraz wykona nadruki na płytach cd - nakład również minimum 500 szt....nie ma to jak Octavia :drive:
Komentarz
-
-
Hej, szkoda że to Warszawa znam dobrą drukarnię w Katowicach i sama pracuję w agencji reklamowej jako przedstawiciel
Tak na przyszłość jeśli ktoś będzie coś potrzebował, z okolic Katowic, Dąbrowy G., Sosnowca, itp itp itd. to służę pomocą:twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
może być drukarnia w Katowicach, przecież projekt możemy przesłać mailem, a później zamówiony towar do nas może przylecieć kurierem...nie ma to jak Octavia :drive:
Komentarz
-
Komentarz